We-love-the-planet-deodorant - Slings & Things Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 764beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Bestel voor 23:45 uur, pakket morgen in huis *


Daarom Dragen & Zo !

 • Bestel voor 23:45 uur
  pakket morgen in huis*
 • Gratis verzending v.a. €45,-
  (NL+BE)
 • Grootste collectie merken
 • Alles uit voorraad leverbaar
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke benadering
 • Bewezen betrouwbaar
 • Consulten op afspraak
 • Makkelijk & veilig betalen
BLOGS
Blog titels

 • We Love The Planet deodorant
 • -by Tessa
 • 0
 • We Love The Planet deodorant
 • -by Tessa
 • 0

Wat begon als een beetje een grapje, uitte zich in een ware enthousiaste overtuiging van deze nieuwe deodorant. Mijn nieuwe must-have for sure! Een met-de-hand te smeren deodorant, wat kan daar nou weer van komen? Dat is wat ik dacht toen ik het blikje van We Love The Planet deodorant in mijn handen had. Waar ik voorheen nooit een sterke lichaamsgeur had, is dit tijdens zwangerschappen een ander verhaal. Bij mijn eerste zwangerschap had ik al een fortuin uitgegeven aan (rol)deo’s, om er maar één te vinden die mijn voorheen altijd afwezige -maar nu ineens aanwezige- geur kon maskeren. Ongeveer een jaar na de geboorte van mijn dochter was deze klacht verdwenen en was ik overgestapt naar een wat meer natuurlijke variant. Want: bij een volwassen leven horen volwassen keuzes. Dus, rekening houdend met de natuur en onze mooie planeet koos ik voor een ecologisch exemplaar.

Tot zich daar zwangerschap 2 aankondigde met, na verloop van een klein aantal weken, de toenemende lichaamsgeur. Ik ging weer terug naar mijn niet-ecologische rollertje en het deed zijn werk weer gelukkig. En toen kreeg ik dat blikje in mijn hand. Eerlijk is eerlijk, ik moest er eerst om lachen. Want, praktisch als ik ben zag ik het niet als ideaal om deo met mijn vingers uit het potje te moeten halen en onder mijn oksels te smeren. Of ik hem wilde testen? Ja natuurlijk wel, want ergens was mijn nieuwsgierigheid wel geprikkeld. Immers: stel nou dat deze ecologische variant wel opgebokst is tegen mijn hormoonbom? Zo gezegd zo gedaan; ik koos de subtiele geur Sweet Serenity.

“Dit is zo geweldig, ik ben overtuigd!”

De eerste dag na het douchen, ik pak wat uit het potje en verbaas me over de textuur. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat het een beetje poederachtig is. Een droge crème, ofzo. Ergens ook wel logisch, want een heel vette substantie onder je oksels die blijft kleven aan je kleding is ook niet lekker. De dag gaat voorbij en angstvallig controleer ik vaak de status onder mijn oksels. De gehele dag, ja echt, de GEHELE dag rook het nog altijd naar Sweet Serentiy. Daar waar mijn andere deo zijn eigen geurtje verloor, ruikt deze gewoon nog steeds lekker. Subtiel, dus zeker niet een deo-walm. Ditzelfde gold voor dag 2.

Op dag 3 besloot ik een grotere uitdaging aan te gaan: met mijn dreumes naar het speelparadijs met de daar bijbehorende lichamelijke activiteiten (lees: mee klauteren omdat alleen klimmen niet leuk is). En, alle verwachtingen overtroffen, ruik ik enkel nog Sweet Serenity! Dit is zo geweldig, ik ben overtuigd! En het met de vingers smeren neem ik voor lief!


Plaats reactie

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'