Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Vandaag besteld, morgen in huis! *


Daarom Dragen & Zo !

 • Snelle verzending, pakket
  binnen 48 uur in huis*
 • Gratis verzending v.a. €50,-
  (NL+BE)
 • Grootste collectie merken
 • Heel veel uit voorraad leverbaar
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke benadering
 • Bewezen betrouwbaar
 • Consulten op afspraak
 • Makkelijk & veilig betalen
Plan je afspraak bij Dragen & Zo
Meer informatie

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Bij Dragen & Zo kun je terecht voor het passen van draagzakken (pasconsult) en het leren dragen met een draagdoek (draagconsult). Dragen & Zo heeft geen winkel waar je binnen kunt lopen, we hebben enkel een webshop en geven de consulten enkel op afspraak in onze praktijkruimte in Weert.

"Welk consult je ook boekt, als je bij Dragen & Zo bent geweest voel je je zeker genoeg en kun je je kindje op een prettige en veilige manier dragen."

Onze consulten:

1. Pasconsult (draagzak/mei tai) v.a. €75
Tijdens het Pasconsult ga je met onze draagconsulent aan de slag om voor jou en je kindje de meest geschikte draagzak te vinden. Je past verschillende draagzakken zodat je zelf kunt ervaren wat de verschillen zijn, wat je fijn vindt en wat je niet fijn vindt. Dit consult is geschikt vanaf de geboorte tot kleuter, we hebben draagzakken in alle maten. Het consult duurt voor 1 persoon max. 75 minuten en voor 2 personen max. 105 minuten. Ons uurtarief is €60 per uur. Neem je kindje mee naar het consult zodat je naast het passen met de draagpop ook met je kindje kunt passen.

2. Draagconsult: leer buik-, rug- óf heupdragen v.a. €75
Tijdens het draagconsult leer je je kindje op je buik, rug of heup dragen. Per consult leren we je één knoopmethode aan zodat je deze goed onder de knie krijgt. Je kunt leren dragen met een geweven draagdoek, een rekbare draagdoek, of een ringsling. Van te voren bespreken we per mail jouw wensen. Dit consult is geschikt vanaf de geboorte. Ons uurtarief is €60 per uur. Een consult met een geweven draagdoek duurt ca. 90 minuten voor 1 persoon. Voor een consult met de rekbare draagdoek of ringsling ben je zo'n 75 minuten bij ons. Een duo-consult met je partner kan natuurlijk ook, vraag naar de mogelijkheden!

3. Informatieconsult v.a. €60
Tijdens het Informatieconsult laten we je alle mogelijke opties om je kindje te dragen zien, en leggen de voor- en nadelen van elk systeem uit. Tijdens dit consult leer je géén knopen aan met een draagdoek, en kun je ook niet alle mogelijke systemen uitproberen. Het is puur informatief als je écht niet weet wat bij jou past. Bij dit consult hoef je niet per sé je kindje mee te nemen, dit consult wordt ook vaak geboekt in de zwangerschap. Dit consult duurt ca. 1 uur. Wil je dit consult boeken in combinatie met een pas- of draagconsult na de geboorte dan ontvang je een korting van ons, vraag naar de voorwaarden!

4. Online consult €30
Tijdens het Online Consult helpt onze draagconsulent je vanuit huis uit de brand! Een online consult is geschikt voor een aantal korte draagvragen zoals: "Wil je eens met mij meekijken, ik twijfel of mijn kindje goed in de draagdoek of draagzak zit".  "Mijn draagdoek of draagzak zit niet lekker, wat kan er beter?" "Ik twijfel of ik een bepaalde knoop goed uitvoer, kan ik het eens laten zien?". En zo zijn er nog veel meer vragen te verzinnen. Het consult duurt maximaal 30 minuten. Verlengen is helaas niet mogelijk. Een nieuwe afspraak inplannen kan natuurlijk wel. Goed om te weten is dat het passen van draagzakken, het aanleren van een hele nieuwe knoop en het helpen bij bijzondere situaties helaas niet goed mogelijk is online. 

Afspraak maken?

Stuur ons een mailtje met je wens(en): hoe oud je kindje is, welk consult je graag zou willen en met hoeveel personen je wilt komen. We reageren vlot op je mail en plannen zo spoedig mogelijk een afspraak in samen. We geven consulten op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur. Tegen een toeslag is een consult in in het weekend ook mogelijk. Wil je liever dat we aan huis komen? Dat kan natuurlijk ook, houd er rekening mee dat er dan reiskosten bij komen.  Na het plannen van de afspraak ontvang je van ons een betaallinkje om het consult te betalen. Na ontvangst van je betaling is de datum/tijd voor jou gereserveerd in onze agenda. Als je twijfelt over welke afspraak je zou moeten maken vraag ons gerust om advies. We helpen je graag. De praktijkruimte van Dragen & Zo is gevestigd aan De Savornin Lohmanstraat 7 in Weert.

Consultruimte Dragen & Zo

De kleine lettertjes:

 • Duurt het consult langer dan zijn de extra kosten €15 per kwartier, deze kunnen uitsluitend contant worden betaald. Let op: dit is alleen mogelijk als de agenda het toelaat dat het consult langer duurt.
 • Het consult vindt plaats bij Dragen & Zo in Weert en wordt gegeven door één van onze draagconsulentes.
 • Wil je je consult afzeggen, wijzigen of verplaatsen dan kan dit, kosteloos, tot 24 uur voorafgaand aan het consult. 
 • Als je te laat op het consult verschijnt gaat dit ten koste van de geplande tijd. Als er niet voldoende tijd over is voor het consult is het mogelijk om het consult, mits de agenda het toelaat, te verlengen. Ons tarief is € 15 per kwartier. Dit kan er plekke worden bijbetaald, onze draagconsulent bespreekt dit met je.
 • Het komt helaas ook voor dat mensen niet op de gemaakte afspraak verschijnen, of een afspraak te laat afzeggen. Daarmee gaat kostbare tijd verloren. Het consult wordt in die gevallen dan ook gewoon in rekening gebracht. Je dient, indien gewenst, een nieuwe afspraak in te plannen en te betalen.
'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'