Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Vandaag besteld, morgen in huis! *


Daarom Dragen & Zo !

 • Snelle verzending, pakket
  binnen 48 uur in huis*
 • Gratis verzending v.a. €50,-
  (NL+BE)
 • Grootste collectie merken
 • Heel veel uit voorraad leverbaar
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke benadering
 • Bewezen betrouwbaar
 • Consulten op afspraak
 • Makkelijk & veilig betalen
Over ons
Meer informatie

Over ons

Welkom bij Dragen & Zo!


Betrouwbaar, al meer dan 14 jaar!


Dragen & Zo is inmiddels een bekende naam, want sinds 2010 kun je al bij ons terecht voor ergonomische dragers, draagdoeken en draagconsulten. Wat begon met de liefde voor het dragen van onze eigen kinderen groeide uit naar het doorgeven van deze liefde voor het dragen aan vele ouders. Dragen & Zo begon klein en vanuit huis met enkele merken draagdoeken in het assortiment. Sinds 2013 zijn onze activiteiten verplaatst naar een bedrijfshal/winkel in Weert. Begin 2018 zijn wij gestopt met de stenen winkel en volledig verder gegaan als webshop. Sinds mei 2019 zijn we gevestigd aan de Savornin Lomanstraat in Weert. Hier hebben wij onze praktijkruimte en geven wij draagconsulten. Al onze webshop-artikelen liggen in ons extern logistiek centrum. Van daar uit worden alle bestellingen razendsnel verzonden zodat wij meer tijd kunnen besteden aan ons assortiment, de social media en productontwikkeling. Hier door krijgen alle leuke dingen die ons assortiment in de toekomst nóg toonaangevender, spannender en kleurrijker zullen maken nu nog meer aandacht!  

Onze draagconsulenten hebben hun opleiding gevolgd bij de Trageschule Dresden en de Trageschule Nederland. We mogen onszelf wel dé draagspecialist in het dragen van je kindje noemen want al vele mensen vonden de weg naar Dragen & Zo! Ons assortiment is de laatste jaren dusdanig uitgebreid dat Dragen & Zo jouw favoriete webshop is waar je veel duurzame artikelen vindt. Naast draagdoeken en ergonomische dragers verkopen we bijvoorbeeld ook baby-artikelen en duurzaam speelgoed voor kleine én grote kinderen. Ook verschijnen we af en toe in een magazine, daar over lees je hier meer.


Ons logistiek centrum:


Goede service en makkelijk te bereiken

Bij Dragen & Zo vinden we goede service en een hoge mate van persoonlijk contact zeer belangrijk!
Dit proberen we heel graag aan onze klanten over te brengen en gelukkig horen en lezen wij dit dan ook vaak terug. Bekijk de reviews en beoordelingen van klanten die jou voor gingen hier. Heb je een vraag voor ons neem dan contact met ons op. Alle overige contactgegevens van Dragen & Zo vind je op onze pagina met bedrijfsgegevens.

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'