Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Vandaag besteld, morgen in huis! *


Maatinformatie rekbare draagdoeken

Maatinformatie rekbare draagdoeken

Rekbare draagdoeken worden meestal in één maat gemaakt: one size fits most. Daar van hebben we dan ook de meeste in ons assortiment. Hier onder geven we je nog wat informatie over de verschillende maten die de merken aanbieden.

  • De Boba Wrap is standaard 5,0 meter en deze rekbare draagdoek is een one size fits most.
  • De ByKay Original & Design hebben verschillende maten: 4,6 (M) en 5,5 (L) meter.
  • De ByKay Essential is standaard 5,0 meter en deze rekbare draagdoek is een one size fits most.
  • De Tricot Slen is standaard 5,6 meter en deze draagdoek is one size fits most. Het is een vrij lange rekbare draagdoek, dus die zal voor kleine(re) en smalle(re) mensen te lang zijn.
  • De VipCarrier is standaard 5,0 meter en deze rekbare draagdoek is one size fits most.

Tips van Dragen & Zo

Gaan jij en je partner beiden dragen? In de meeste gevallen zullen jullie kunnen kiezen voor een 'one size fits most' draagdoek. Kies je liever een draagdoek van het merk ByKay waarbij een verschil in de maten wordt gemaakt, ga dan uit van de langste/grootste persoon van jullie twee. Een langere draagdoek kun je namelijk nog een keer om je heupen knopen en dit geeft ook weer wat extra steun. Met een te korte rekbare draagdoek kun je niet knopen, dus dit is niet aan te raden. 

Ben jij van plan om veel zittend te gaan dragen? Ook dan is het niet erg om een wat langere draagdoek te hebben, zodat je deze op je buik kunt afknopen in plaats van op je rug. Op deze manier heb je geen lange staart of lastige knoop op je rug, dat zit een stuk lekkerder. Bij de one size fits most draagdoeken hebben de 'kleinere' confectiematen sowieso al wat stof over, dus dan hoef je zeker geen langere draagdoek te kiezen.

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'